Nascholing heftruck

Er is geen ontkomen meer aan de code 95 in de transportwereld. Daardoor is de heftruck training dan ook een veelgevraagd onderwerp. Naast te voldoen aan de verplichte nascholingsuren leert de cursist effectief om te gaan met de heftruck en is hiermee in staat om op elke locatie doelgericht en veilig met de machine te werken. Vakbekwame en in de praktijk opgeleide instructeurs zorgen voor een degelijke begeleiding van de cursisten.

Inhoud van de cursus – De cursus frist de kennis van het veilig en efficiĆ«nt werken met een heftruck op die meetelt voor de nascholingsuren. Deze cursus is uitsluitend bestemd voor personen die in het bezit zijn van een chauffeursdiploma en tijdens de werkzaamheden in aanraking komen met een heftruck. De minimumleeftijd van de cursist is 18 jaar.

Tijdens de cursus wordt er geoefend met diverse praktijksituaties. De theorie die behandeld wordt dient ter ondersteuning van de praktijkoefeningen.

Duur van de opleiding – Deze cursus van 1 dag is geheel gericht op de beroepspraktijk en stelt u in staat veilig te kunnen werken met een heftruck. De totale duur van de training bedraagt zeven uur en wordt dan ook bijgeschreven bij het verplicht aantal uren welke voldaan moeten worden voor code95. Uiteraard verzorgt VMH deze opleiding ook gedurende de weekenden.

Examen – Aan de cursus is een officieel examen verbonden. De deelnemers ontvangen na afloop van de cursus een certificaat: Veilig werken met de Heftruck.

Vraag vrijblijvend een offerte aan

Back to Top